Tuesday, April 12, 2011

mY pArt tYme j0b..^-----^

Alhamdulillah rezeki makin brtambah2 skunk nie..ngn berkat usaha aq slme nie..dpt la gak nk tolong parentz..wet banje pn da xyh nk mntak at parentz ag..ngn part tyme job aq nie aq ley krangkn beban aq sket..oki jew kalo kowg nk join program nie..mmg sng glew..ley wt bisnes sndry..nk taw pew keje yg aq wt..??????????????

KAEDAH KERJA SAMBILAN BAGI MERINGANKAN BEBAN KEWANGAN ANDA.KAMI MENAWARKAN ‘PROGRAM PEMUATAN SAMPUL SURAT SYARIKAT’ KEPADA ANDA.

Program pemuatan sampul surat ini merupakan suatu peluang pekerjaan sampingan yang dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan anda.kaedah yang digunakan sangat mudah dan berkesan.Ia amat mudah dilakukan kerana tiada bebanan kerja lebih masa,tiada tekanan kerja,tidak memerlukan sijil2 kelayakan dan pengalaman kerja.Program ini juga boleh dimulakan serta merta berdasarkan kaedah-kaedah dan keterangan lanjut yang terkandung dalam panduan bahan kerja yang akan diberi setelah anda mendaftar.Melalui program ini,anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar,tidak perlu mmbayar gaji pekerja kerana anda bekerja sendiri tanpa arahan orang atasan.Program ini tidak menyalahi hukum syarak dan undang-undang Negara kerana ia adalah aktiviti perniagaan jual beli melalui pos dan bukan skim cepat kaya,jualan langsung (MLM),pelaburan saham dan sebagainya.
1-awk cuma perlu keluar modal yg kecil (rm30)jer..
2-pulangan income yg lumayan
3-x payah nak jual produk
4-x payah nak kesana-sini
5-x payah nak cri org,,,,,malahan org yg akan cri awk
6-saya akan guide awk sampai awk dapat duit mcm saya....
   dan mcm2 lg kelebihan nya
7-hanya bekerja drumah dan tiada arahan orang atasan

BUKAN Pelaburan Haram, Program Skim Cepat Kaya atau Program Duduk Diam Dapat Duit. Pendapatan adalah bergantung kepada Usaha dan Strategi setiap ahli untuk mencari dan memperkenalkan Program ini kepada ahli baru.

kalau minat reply kalau tak minat abaikan yer....

No comments: